Predstava „Ja, trudnica“ 1. ožujka u Općini Vinica!

OBJAVLJENO 16.2.2024.  |  AUTOR: Općina Vinica

Predstava „Ja, trudnica“, Kerekesh Teatra stiže na pozornicu 15. Tjedna smijeha u petak 1. ožujka s početkom u 20,00 sati u Velikoj dvorani Općine Vinica.

Tekst: Đina Jakir

Režija: Jan Kerekeš

Igraju:

  • Ana Begić Tahiri
  • Jan Kerekeš

 

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. To su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja se zahuktava pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. 

Predstava je organizirana u sklopu 15. Tjedna smijeha, najposjećenijeg kazališnog festivala u Hrvatskoj temeljem dugogodišnje dobre i uspješne suradnje Općine Vinica i Kerekesh Teatra.

„Općina Vinica kroz svoje brojne aktivnosti podupire programe u kulturi te se i ove godine uključila u organizaciju i program najvećeg festivala koji se održava na području Varaždinske županije, a posebna mi je čast što je jedna od predstava otvorenja 15. Tjedna smijeha u Vinici!", izjavio je načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof.

Predstava je za sve mještane besplatna, a odigrat će se u Velikoj dvorani Općine Vinica u petak, 1. ožujka ove godine u 20,00 sati!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.