Anketa putovanja i mobilnosti (siječanj-travanj, 2024. godina) za potrebe izrade Prometne studije za uspostavu mreže linija javnog županijskog linijskog prijevoza putnika u Varaždinskoj županiji

OBJAVLJENO 2.4.2024.  |  AUTOR: Općina Vinica

Poštovane građanke i građani Varaždinske županije,

Varaždinska županija naručila je izradu studije za uspostavu mreže linija županijskog linijskog autobusnog prijevoza putnika. Ovo je jedan u nizu projekata koji za krajnji cilj ima uspostaviti kvalitetan ukupni prometni sustav na našem području. Dio tog sustava je i javni prijevoz putnika, u budućnosti integrirani javni prijevoz putnika, kojeg će u budućnosti moći koristiti gotovo svi građani i posjetitelji naše županije.

Kako bi što bolje utvrdili postojeće stanje, te potrebe za putovanjem i mobilnošću vas, građanki i građana Varaždinske županije, potrebno je provesti adekvatna istraživanja. U tu svrhu provodi se i prikupljanje podataka putem ankete koja je pred vama.

Na većinu postavljenih pitanja vas molimo da odgovorite na način da u za to predviđenom polju označite vaš odgovor (izbor) znakom „X“, a kojeg upisujete u polje ispod ponuđenog odgovora (izbora). Na pitanjima gdje je to potrebno upišite točan podatak na za to predviđenu crtu u polju za odgovore. Na svako pitanje molimo dajte samo po jedan odgovor.

Anketa se uglavnom provodi online, putem poveznice: https://forms.gle/1M9xrYtbYU1XVeS77 , no može se popuniti i anketni listić u fizičkom obliku.

Unaprijed zahvaljujemo!

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.