Završna priredba Dječjeg Vrtića Vinica

OBJAVLJENO 16.6.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica

Djeca iz Dječjeg vrtića Vinica protekle dane vrijedno su zajedno sa svojim odgojiteljicama, uvježbavali program za završnu priredbu. Odgojne skupine Lavići, Pužići, Bubamarci i Ježići pokazali su svojim najmilijima kako znaju plesati, pjevati, recitirati i glumiti.

Priredbi su bili nazočni prečasni Valent Posavec, načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof. koji je kratkim govorom pozdravio sve prisutne. Istaknuo je kako cijeni trud i rad svih onih koji brinu za djecu u vrtiću koja po zalaganju, znanju i ostvarenim rezultatima mogu biti na ponos naše općine.

Sa nekoliko rečenica nazočnima se obratila i zamjenica ravnateljice Ksenija Humek koja se također zahvalila svima na suradnji tokom ove pedagoške godine, a djeci je poručila kako smo svi ponosni na njih, njihove rezultate i sudjelovanje u brojnim aktivnostima i projektima. Sva događanja tokom godine imaju posebnu vrijednost, upravo iz razloga što su u prvom planu djeca, neponovljive individue, vrijedni, pametni te puni potencijala.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.