Uspješno održan „Sportski dan u Vinici“

OBJAVLJENO 27.6.2022.  |  AUTOR: admin

U subotu 18. lipnja 2022. godine održani je treći po redu Sportski dan u Vinici u organizaciji Udruge mladih UMAMI Vinica.

Održana su natjecanja iz različitih sportova za odrasle. Iz odbojke na pijesku bilo je dvanaest ekipa, iz malog nogometa bilo je deset ekipa, iz košarke (hakl) tri ekipe, a iz potezanja konopa dvije ekipe. Zahvaljujući dobrom vremenu cijeli događaj je protekao kako je bilo i predviđeno. Iz odbojke na pijesku treće mjesto osvojila je ekipa Dšr Lančić Knapić 1, drugo mjesto Gmajna 1 i prvo mjesto ekipa Ravno s Kauča. Iz malog nogometa treći su bili ekipa CB 5, drugi su bili Žnieranci, a prvi MNK Vrtovi. U košarci (hakl) treće mjesto osvojili su Starci, drugo mjesto ekipa Omladinci i prvo mjesto Bo Cruz.

Osim tih sportova, natjecale su se i dvije dječje ekipe iz graničara i potezanja konopa koje su bile pod vodstvom dvojice roditelja.

Svi natjecatelji, ali i ostali sudionici i posjetitelji mogli su se okrijepiti pićem i hranom koju su opremili članovi Udruge i volonteri. Za organizaciju košarkaškog dijela natjecanja zaslužni su članovi Košarkaškog kluba Vinica.

Ovim putem Udruga mladih UMAMI Vinica zahvaljuje se Općini Vinica i načelniku dr.sc. Branimiru Štimecu, prof. te svim ostalim sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, volonterima, natjecateljima i simpatizerima na podršci.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.