U Općini Vinica održana završna konferencija projekta „Zaželi biti zaposlena žena, faza 3“

OBJAVLJENO 12.5.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica

U Vinici je u ponedjeljak održana završna konferencija europskog projekta „Zaželi biti zaposlena žena“, faza 3, koji je financiran u 100% iznosu od Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020“.

Glavni nositelj projekta je Općina Bednja uz partnerstvo Općine Vinica te Centar za socijalnu skrb Varaždin, Ivanec uz Hrvatski zavod za zapošljavanje – regionalni ured Varaždin. Ukupna vrijednost projekta iznosi 92.000 eura u ovoj trećoj fazi, zaposlilo se 14 gerontodomačica od kojih 3 na području Općine Vinica te 11 na području Općine Bednja koje su se brinule za ukupno stotinjak zadovoljnih korisnika.

Završnu konferenciju otvorio je načelnik Općine Vinica, dr. sc. Branimir Štimec, prof., koji je zahvalio na dolasku načelniku Općine Bednja dr. sc. Damiru Poljaku te svim gerontodomačicama na još jednoj uspješno realiziranoj fazi projekta „Zaželi biti zaposlena žena“.

-„Nadam se da ćemo projekt nastaviti i dalje sa partnerom Općinom Bednjom zbog naše uspješne suradnje, zbog potreba kod najstarijih mještana Općine Vinica koji su se već naviknuli na pomoć naših gerontodomaćica ali i daljnjeg ostanka na ovim područjima“- istaknuo je načelnik dr. sc. Branimir Štimec, prof.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.