Načelnik Općine Vinica i ravnatelj SŠ Arboretum Opeka Marčan posjetili Dječji vrtić Vinica

OBJAVLJENO 31.3.2023.  |  AUTOR: Općina Vinica
Načelnik Općine Vinica i ravnatelj SŠ Arboretum Opeka Marčan posjetili Dječji vrtić Vinica

U četvrtak, 30. ožujka, ravnatelj Srednje Škole „Arboretum Opeka“ Dragan Brkić i načelnik Općine Vinica dr.sc. Branimir Štimec, prof. obišli su Dječji vrtić Vinica sa zamjenicom ravnateljice Dječjeg vrtića Vinica Ksenijom Humek.

Dječji vrtić Vinica nastavlja s ulaganjima. U tijeku je potpisivanje ugovora za projekt Dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Vinica, kodni broj NPOO.C3.1.R1-I1.01.0194, a načelnik dr.sc. Branimir Štimec, prof. istaknuo je kako podržava svako ulaganje koje će poboljšati kvalitetu. „Kako bismo bili općina privlačna za mlade obitelji, u kojoj će ostati, graditi svoj život, stvarati obitelji, ali i doseljavati se, potrebna nam je i adekvatna infrastruktura gdje će naši najmlađi mještani imati najbolje uvjete za odgoj i obrazovanje. O tome govore i podaci Državnog zavoda za statistiku koji potvrđuju trend povećanja broja novorođene djece te takvim ulaganjem stvaramo adekvatne uvjete za ostanak u Vinici.“, izjavio je dr.sc. Branimir Štimec prof., načelnik Općine Vinica.

Nastavak ulaganja najavio je i ravnatelj Srednje škole „Arboretum Opeka“ Dragan Brkić te istaknuo kako će Srednja škola posaditi začinsko bilje i cvijeće u eko gredice.

Načelnik Općine Vinica izrazio je zadovoljstvo: „ Naša djeca imat će lijepo dvorište kakvo i zaslužuju. Ovakvi projekti uređenja omogućuju da Vinica bude jedna od najljepše uređenih općina. Zahvaljujem Srednjoj školi što daje maksimalnu potporu da to i postanemo.“

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.