Koncert "KAJ VU DUŠI"

Napisala on Pet, 05/12/2014 - 13:12,

     Općina Vinica slijedeće će nedjelje, 14. prosinca, biti domaćin glazbeno-zabavnog projekta „KAJ VU DUŠI“ . Radi se o projektu koji provodi Radio „KAJ“   s ciljem očuvanja tradicije i izričaja kajkavskog kraja . Sudionici programa naši su poznati umjetnici tzv. „Kaj scene“ : Ivica Pepelko, Ivan Benc, TS Klaruši, Iva Ranogajec, Andrija Kos, TS Zlatne žice, Ela Canjuga, ŽVS Kaliope, Lucija Job, Mili, Valentina Geci, TS Legolas, TS Savski valovi, TS Like, Višnjički tamburaši, TS Fakini , a na koncertu će nastupiti i naši Vinički tamburaši, Gabriela Hrženjak, TS Krijesnice te ŽVS Leluja.

   Osim Općine Vinica koja je glavni pokrovitelj, održavanje ovog koncerta financijski su pomogli i poduzetnici s područja naše Općine : „Elektro-bess“ d.o.o. iz Gornjeg Ladanja, „Majcen“ d.o.o. , „TOMO“ d.o.o. i „Bratovčak – Zajednički obrt za prijevoz i usluge iz Vinice, Trgovina „Taban“ iz Gornjeg Ladanja, Poliklinika Galeković d.o.o. iz Vinice, Ivan Galeković iz Vinice, CTO“Fijolica“ iz Marčana, , Ivan Kelemen iz Gornjeg Ladanja, Novi sistem j.d.o.o. iz Marčana, Rukelj Ivica , Obrt „Leon“ i AC Mikulan iz Vinice te CAKI- TRANS iz Koškovca.

   Koncert će se održati u kino-dvorani Općine Vinica, a počinje u 18,00 sati. Ulaz je besplatan te su svi ljubitelji kajkavskih pjesama dobrodošli.