Sveti Nikola ponovo u Vinici

Napisala on Pet, 28/11/2014 - 12:11,

Sveti Nikola ponovo dolazi dobroj djeci u Općinu Vinica. Svi mališani predškolskog uzrasta s prebivalištem na području Općine Vinica već su dobili pozivnice za priredbu na kojoj će im SvetiNikola uručiti prigodan dar. Priredbu za doček Svetog Nikole pripremaju učenici Osnovne škole Vinica, a održat će se u petak, 05. prosinca, s početkom u 17.30 sati, u dvorani u zgradi Općine.

Financijska sredstva za nabavu prigodnih poklona i ove su godine osigurana u općinskom proračunu, a oko same organizacije brigu vode članice posebnog, u tu svrhu osnovanog povjerenstva na čelu sa zamjenicom načelnika Općine Mirjanom Jambriško.

U program darivanja uključena su djeca predškolskog uzrasta od navršene prve godine, djeca nižih razreda Osnovne škole te djeca s posebnim potrebama. Ukoliko neko dijete nije dobilo pozivnicu, pozivamo roditelje da najkasnije do srijede, 03.prosinca, prijave dijete u Općini. Osim podataka za dijete, za prijavu je potrebno predočiti osobnu iskaznicu roditelja kojom se dokazuje prebivalište.