Obavijest o održavanju Ponovne ponovljene javne rasprave o Izmijenjenom novom prijedlogu II. Izmjena i dopuna PPUO Vinica

Napisala on Uto, 26/05/2020 - 13:05,

   Općina Vinica na temelju članka 96.stavak 3. Zakona o prostornom uređenju („Narodne novine“ broj 153/13., 65/17.,114/18., 39/19. i 98/19.) objavljuje

PONOVNU PONOVLJENU JAVNU RASPRAVU

o Izmijenjenom novom prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Vinica

Članak 1.

Ponovna ponovljena javna rasprava o Izmijenjenom novom prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Vinica održati će se od 27. svibnja do 07. lipnja 2020.godine uz pridržavanje preporuka Stožera civilne zaštite RH vezanih uz mjere zaštite od pandemije koronavirusa.

Članak 2.

Za vrijeme trajanja ponovne ponovljene javne rasprave Izmijenjeni novi prijedlog II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja  Općine Vinica biti će izložen na javni uvid u prostorijama Općine Vinica, Marčan, Vinička 5, svakog radnog dana od 12:00 do 14:00 sati te na web stranici Općine Vinica www.vinica.hr.

Članak 3.

Izlaganje o Izmijenjenom novom prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Vinica održati će se dana 04. lipnja 2020. godine s početkom u 14,00 sati putem livestream sustava za koji će se poveznica objaviti na službenim stranicama Općine Vinica (www.vinica.hr).

Članak 4.

Javnopravnim tijelima određenim posebnim propisima uputiti će se posebna pisana obavijest o održavanju ponovne ponovljene javne rasprave.

Članak 5.

Obavijest o ponovnoj ponovljenoj javnoj raspravi o Izmijenjenom novom prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Vinica biti će objavljena na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i na web stranici Općine Vinica.

Članak 6.

Mišljenja na Izmijenjeni novi prijedlog II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Vinica mogu se podnositi  samo u vezi s dijelovima plana koji su izmijenjeni u odnosu na   Novi prijedlog II. Izmjena i dopuna PPUO Vinica, a mogu se izjaviti u zapisnik za vrijeme izlaganja, upisati u Knjigu primjedbi za vrijeme trajanja javnog uvida , dostaviti u pisanom obliku putem pošte ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . zaključno do 10.lipnja 2020. godine na adresu : Općina Vinica, Vinička 5, Marčan, 42207 Vinica.

                                                                                                       Jedinstveni upravni odjel 

                                                                                                                Općine Vinica

IZMIJENJENI NOVI PRIJEDLOG II.IZMJENA I DOPUNA PPUO VINICA

Za pristupanje izlaganju kliknite na pozivnicu ispod:

Općina Vinica is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Izlaganje PPUO Vinica
Time: Jun 4, 2020 02:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/99073357504?pwd=MHpObC9BZExyYUN6YTRxSHlxQ0hFZz09

Meeting ID: 990 7335 7504
Password: 6ZNgmJ