Kerekesh teatar ponovo oduševio

Napisala on Ned, 08/03/2020 - 08:03,

Upravo predstavom „Pod hitno na hitnu“ održanoj u petak u viničkoj kino-dvorani, započeo je ovogodišnji „TJEDAN SMIJEHA“ koji već 11. godinu organizira Kerekesh teatar. Vjernu viničku publiku nije omeo ni raniji početak predstave, a ni strah od korona virusa, pa je kino dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Gledatelji su više od sat vremena mogli uživati u dogodovštinama četiri „pacijenta“ koji zbog svojih „tegoba“ dolaze u ordinaciju hitne, a pridružuje im se i nagluhi „deda“ koji po hitnoj i ostalim bolničkim odjelima traži svoju ženu.

Na kraju predstave, prilikom zahvale načelniku Općine Marijanu Kostanjevcu što već godinama osigurava u proračunu sredstva za organizaciju jedne od predstava, Jan Kerekeš izrazio je svoje zadovoljstvo da je upravo u Vinici gdje se osjeća kao kod kuće, održana prva ovogodišnja predstava u sklopu Tjedna smijeha.

Opuštenost i smiješak na licima posjetitelja na izlasku iz dvorane po završetku predstave dokaz su da je ovakva vrsta kulturnih sadržaja u Vinici uvijek dobro došla.