KUD VINICA Smotrom folklora obilježava 40. godišnjicu

Napisala on Pet, 22/11/2019 - 12:11,

U subotu , 30.11.2019. godine Kulturno umjetničko društvo Vinica organizira međunarodnu Smotru folklora „Vinička jesen“ . Smotra se pod pokroviteljstvom Općine Vinica održava već 19. godinu, a ovogodišnjom smotrom KUD Vinica će obilježiti i proslaviti značajnu obljetnicu - 40. godina od osnivanja.

Viničkoj publici predstaviti će se folklorna i tamburaška sekcija te ŽVS „ Leluja“ KUD-a Vinica, a pridružiti će im se i učenici okupljeni u folklornu grupu OŠ Vinica . KUD Vinica proslaviti će svoju obljetnicu nastupom prijateljskih društava iz regije s kojima već niz godina njeguju dobru suradnju : FSKD Obrež (Slovenija) , KUD Petrijanec, KUD Lobor (Krapinsko-zagorska županija), KUD Dragalić (Brodsko-posavska županija) , KUD Lasinja (Karlovačka županija), KUD Slnečnica/Sunečnik (Slovačka).

Smotra će se održati u dvorani u zgradi Općine s početkom u 17,00 sati i a ulaz je slobodan pa Vas pozivamo da provedete par sati u veseloj atmosferi te ujedno s članovima KUD-a Vinica proslavite njihovu 40. godišnjicu!

Kud-smotra-2019-plakat-A3