OŠ Vinica bila je domaćin Županijskoj smotri DANI KRUHA- DANI ZAHVALE

Napisala on Pon, 14/10/2019 - 14:10,

Osnovna škola Vinica bila je domaćin ovogodišnje Županijske smotre Dani kruha - Dani zahvalnosti za plodove zemlje budući da je prošle godine bila proglašena najboljom. 

Na Smotri se škola predstavila izuzetno dobro i sa svojim izložbenim prostorom, a jednako tako i sa samom organizacijom smotre. Za jedno i drugo svi su imali samo riječi pohvale. Ravnateljica škole prilikom otvaranja zahvalila je svima na dolasku, a posebno uvaženim gostima: saborskom zastupniku Anđelku Stričaku, podpredsjedniku vlade i ministru graditeljstva Predragu Štromaru, ministrici obrazovanja Blaženki Divjak, zamjeniku župana Tomislavu Paljaku, uvaženom biskupu - monsinjoru Josipu Mrzljaku, načelniku Općine Vinica Marijanu Kostanjevcu, viničkom župniku Valentu Posavcu, pročelniku Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije Miroslavu Huđeku i njegovoj suradnici Sanji Herceg te prosudbenom povjerenstvu sa predsjednicom Snježanom Hranić. Uvaženim je gostima zahvalila što su pokazali interes za ovu manifestaciju i uveličali je svojim dolaskom. Neizostavan je bio i pozdrav svima koji su najzaslužniji  da je Franjevački trg obilovao pregrštom prekrasnim krušnih proizvoda i plodova zemlje, a to su sve škole koje su sudjelovale na Smotri. Omogućili su to učenici, učitelji, stručni suradnici, ravnatelji i ostali djelatnici iz škola koje su sudjelovale.

Ovim putem OŠ Vinica zahvaljuje svima na posjeti Smotre, a i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji. Posebnu zahvalu upućujemo Varaždinskoj županiji, Općini Vinica i Varaždinskoj biskupiji te ocu biskupu. Zahvaljujemo svima koji su pripremili proizvode i plodove i svima ostalima koji su pomogli kod organizacije i provedbe: Puhačkom orkestru Vinica, DVD Donje Vratno, Tamburaškoj družini Krijesnice, KUD-u Vinica te roditeljima, izjavila je g-đa Mirjana jambriško, ravnateljica OŠ Vinica te ujedno i zamjenica načelnika.