OBILJEŽEN PRVI DAN ŠKOLE

Napisala on Uto, 10/09/2019 - 08:09,

U ponedjeljak, 9. rujna 2019. g. započela je nova nastavna godina. Tom je prigodom za učenike prvih razreda bilo posebno svečano u svim školama pa tako i u OŠ Vinica i njezine dvije područne škole, PŠ Natkrižovljan i PŠ Gornje Ladanje. Stariji su učenici prvašićima priredili priredbu te ih na veseli i zanimljiv način uveli u novo poglavlje života.

Načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac učenicima, ali i njihovim nastavnicima poželio je sretan početak nove školske godine, te mnogo uspjeha i dobrih rezultata. Prvašićima se posebno obratio sa željama za puno uspjeha, usvajanja novih znanja i što bolju prilagodbu školskim obavezama te im uručio slikovnice Hrvatska za djecu. 

Tom je prilikom istaknuo također kako je Općina Vinica svjestna značaja osnovnoškolskog obrazovanja te će se kao i do sada uključivati i dalje u aktivnosti kojima je cilj poboljšanje uvjeta školovanja.

Dobre želje za početak nove školske godine načelnik Općine Vinica zaželio je i profesorima te učenicima Srednje škole „ARBORETUM OPEKA“, sa željama za daljnjim uspjesima.