Ove nedjelje posjetite 22.Memorijalni košarkaški turnir "Mladen Kasun"

Napisala on Sri, 28/08/2019 - 08:08,

U nedjelju, 01.09.2019. godine održati će se 22. Memorijalni košarkaški turnirt „Mladen Kasun“. Organizator turnira je Košarkaški klub Vinica, a turnir se održava pod generanim pokroviteljstvom Općinskog odbora HDZ-a Vinica i uz sponzorstvo Općine Vinica. Već tradicionalno turnir se organizira u znak sjećanja na poginulog hrvatskog viteza Mladena Kasuna koji je bio jedan od osnivača Košarkaškog kluba Vinica te ujedno igrač i kapetan ekipe.

Turnir počinje polaganjem vijenca kod spomen obilježja Mladenu Kasunu u 14,00 sati, a nastavlja se postrojavanjem ekipa na košarkaškom igralištu u Marčanu te natjecanjem od 14,20 sati. U ovogodišnjem turniru, uz domaćina KK Vinica, sudjeluju još ekipe : KK Varaždin, KK Lepoglava i KK Petrijanec.

Proglašenje pobjednika očekuje se oko 19,00 sati. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da slobodno nedjeljno poslijepodne iskoriste za uživanje u dinamičnoj igri i navijanje budući da će natjecanje sigurno, kao i ranijih godina, biti napeto i neizvjesno do samog kraja.