Predsjednik Vlade g. Andrej Plenković ovog četvrtka dolazi u posjet Općini Vinica

Napisala on Uto, 27/08/2019 - 14:08,

G. Andrej Plenković , predsjednik Vlade Republike Hrvatske, sa svojim će suradnicima ovog četvrtka boraviti u Varaždinskoj županiji, a u programu posjeta je i obilazak područja Općine Vinica. Premijer će u sklopu boravka na području naše Općine obići Vatrogasni dom Vinica gdje će ga osim članova DVD Vinica koje je ove godine obilježilo 130. obljetnicu neprekidnog rada , članova DVD Donje Vratno i DVD Gornje Ladanje, dočekati i načelnik Marijan Kostanjevac, zamjenica načelnika Mirjana Jambrško i predsjednik Općinskog vijeća Marijan Mihalić . Tom će prilkom premijer sa svima održati kraći sastanak.

Oko 16,00 sati očekuje se dolazak premijera g. Plenkovića i suradnika u zgradu Općine gdje će se uz vijećnike Općinskog vijeća Općine Vinica te predstavnike svih viničkih udruga,sportskih klubova i sl. zadržati u kraćem razgovoru i druženju.

-Izuzetno mi je drago da je predsjednik Vlade g. Andrej Plenković prihvatio moj poziv i da dolazi u posjet Općini Vinica kako bih mu mogao izraziti zahvalnost za svu iskazanu podršku i potporu našim projektima, izjavio je načelnik Općine Marijan Kostanjevac.