UMAMI poziva mlade na niz zanimljivih aktivnosti povodom Međunarodnog dana mladih

Napisala on Čet, 01/08/2019 - 14:08,

Povodom Međunarodnog dana mladih Udruga mladih UMAMI Vinica će u svojoj Općini organizirati edukativni i zabavni program. Obilježavanje dana održati će se u subotu, 10. kolovoza 2019.  u prostorijama Općine Vinica s početkom u 16 sati. 

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih je Transformacija obrazovanja pa je Udruga tim povodom pripremila zanimljivo predavanje koje će odgovoriti na pitanje zašto volontirati i sudjelovati na razmjenama mladih. Na info pultovima posjetitelji će saznati nešto više o kurikularnoj reformi i prednostima cjeloživotnog učenja. Također naučiti će ponešto i o razmjenama mladih Erasmus plus, volontiranju te darivanju krvi. Za posjetitelje Udruga organizira i zabavni program pod nazivom Music is a feeling i Hawaii party. 

Ove aktivnosti Udruge mladih UMAMI Vinica podržane su od strane Općine Vinica, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za mobilnost i razmjenu Europske Unije i Gradskog crvenog križa Varaždin, a sponzori su i Ugostiteljski obrt Castle, Radio postaja  Radio sjeverozapad, Caffe bar Vinibar, OPG-a Dobrotić, NM Hrženjak j.d.o.o., Cafe bar Calypto, caffe bar Monaco i Gavrić montaža.

pozivnica-01 2

 

plakat