UNATOČ LOŠEM VREMENU MOTORISTI UŽIVALI OVOG VIKENDA U VINICI

Napisala on Ned, 14/07/2019 - 13:07,

Ovog vikenda na  SRC Ribnjak, održao se 17. medunarodni moto susret MK BOMBELLES pod pokroviteljstvom Općine Vinica. Već tradicionalno 17. -tu godinu za redom Moto klub Bombelles organizira humanitarni moto susret u trajanju od dva dana. Ove godine unatoč lošem vremenu motoristi su ipak pokazali svoj avanturistički duh te uživali u bogatom programu organizatora. Motorista je bilo iz svih djelova Hrvatske od okolnjih općina, Međimurske županije, Samobora, Zagreba, otoka Paga sve do okolnjih država, tako da je velik dio posjetitelja bio iz susjedne Slovenije, Mađarske te Austrije. 

U petak 12. srpnja, održan je defile kroz Vinicu-Petrijanec-Majerje-Sračinec do Svibovca, gdje su motoristi bili počašćeni ribicama i krumpiričima uz osvježavajuće piće u restoranu "CBS"-Svibovec. Po povratku u kamp zabavljao ih je Dj.

U subotu su motoristi bili na Sv. Barbari gdje je velečasni Mario FIlipović blagoslovio sve motoriste, a defile je dalje slijedio kroz Cesticu-Vratno-Vinica-Ladanje-Čalinec te sve do Grede, gdje je "Sirovina benz" ugostila motoriste finim grahom i pićem. Nakon povratka sljedile su moto igre u tri discipline te su motoristi zabavljali sve prisutne zanimljivim disciplinama u još zanimljivijim uvjetima obzirom na kišu. U ranim večernjim satima sa zabavom je nastavio dobro znani "MUSTAČ band", koji je sve pristune digao na noge uz domaće i strane rock hitove. 

 

"Drago mi je i ponosan sam što se Općina Vinica može pohvaliti Moto klubom Bombelles, koji uz to što humanitarno djeluje na području Općine, njeguje ovu dugogodišnju tradiciju i priređuje jednom godišnje manifestaciju te time zabavlja ne samo motoriste već i sve simpatizere motora na području cijele Općine", izjavio je načelnik Općine Vinica, Marijan Kostanjevac.