ZAVRŠENE "4. ŠARANSKE NOĆI"

Napisala on Pon, 20/05/2019 - 13:05,

Športsko ribolovni klub „Vinica“ organizirao je ovaj vikend “4. ŠARANSKE NOĆI“, od 17. do 19. svibnja 2019., pod pokroviteljstvom Općine Vinica te u sklopu obilježavanja dana Općine Vinica.

Od prijavljenih 12 ekipa po 2 takmičara iz područja Varaždinske i Međimurske županije, koji su se natjecali u ribolovu šarana u neprekidnom trajanju od 47 sati, najbolje su se plasirali CT INTERLAND sa ulovljenih preko 83,38 kg šarana. Drugo mjesto zauzela je ekipa CT BJELOUŠKE sa ulovom oko 49,1 kg, dok su treće mjesto izborili CT KIKO I NIKO ulovivši 13,1 kg šarana. Najveća ulovljena riba iznosila je 8,29 kg, dok je ukupni ulov šarana svih takmičara bio čak 170 kg.

Domačini su u subotu častiti sve simpatizere ribolova, ribom sa žara, a natjecatelje nakon natjecanja gulašem. Nagrade najboljim takmičarima osobno je uručio načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Čestitam najuspješnijim takmičarima na dobrom ulovu i drago mi je što je naš ŠRK Vinica već 4. godinu za redom, domačin takvoj vrsti natjecanja te se nadam da će se ta tradicija nastaviti i idućih godina, izjavio je načelnik Marijan Kostanjevac.