Obavijest o javnom uvidu i raspravi programa za gospodarenje šumama šumoposjednika za gospodarsku jedinicu VINIČKI BREGI - KLENOVNIK

Napisala on Pon, 18/03/2019 - 11:03,

Naručitelj radova Savjetodavna služba i izvođač "Pro Silva" d.o.o., pozivaju sve zainteresirane strane na javni uvid i javnu raspravu o prijedlogu Programa gospodarenja za šume šumoposjednika gospodarske jedinice " Vinički bregi - Klenovnik ".

 

Gospodarska jedinica " Vinički bregi - Klenovnik " obuhvaća katastarske općine:

 

*        Klenovnik                                             

*        Donja Voća                                           

*        Gornja Voća                  

*        Natkrižovljan                             

*        Vinicabreg                                

                                     

    Javni uvid u prijedlog Programa može se izvršiti u razdoblju od 11.03.2019. do 26.03.2019. godine u prostorijama općine Vinica, u Marčanu na adresi Vinička 5, svakog radnog dana u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida na gore navedenoj adresi.

      Javna rasprava održati će se u utorak, 26. ožujka 2019. godine s početkom u 19:00 sati na adresi Vinička 5, Marčan u prostorijama općine Vinica. Predavanje organizira Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa jedinicama lokalne samouprave.

 Predavanje će održati ispred izvođača radova tvrtke „Pro Silva“ Denis Stojsavljević, dipl. ing. šum., PRO SILVA d.o.o., Trg senjskih uskoka 1-2,  10 020 Zagreb.

         Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane da se odazovu pozivu na javnu raspravu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa gospodarenja.