Učenici OŠ priredbom obilježili kraj školske godine

Napisala on Pet, 13/06/2014 - 12:06,

 

Povodom završetka ove školske godine učenici Osnovne škole Vinica pod vodstvom svojih učitelja i nastavnika pripremili su za roditelje veselu završnu priredbu. U programu su sudjelovali mali zbor , dramske sekcije viših i nižih razreda te folklorna grupa u pratnji tamburaškog sastava. Posebno su oduševili mali prvašići koji su kroz igru i pjesmu pokazali što su sve naučili u prvom razredu. Bila je to i prilika da se učenici 8.a i 8.b uz posebno pripremljenu prezentaciju zauvijek oproste od svojih osnovnoškolskih klupa.

Priredbi su bili nazočni i predsjednik Općinskog vijeća g.Marijan Mihalić, načelnik Općine g. Marijan Kostanjevac i zamjenica načelnika g-đa Mirjana Jambriško. Načelnik i predsjednik vijeća uručili su prigodne nagrade za 1o učenika koji su svih 8 razreda prošli s odličnim uspjehom. Kako Općina Vinica financira troškove sudjelovanja učenika na raznim natjecanjima, bila je to prilika da načelnik Općine i predsjednik vijeća uruče i  nagrade za najuspješnijih 15 učenika koji su osvajali zapažene rezultate na više županijskih i državnih natjecanja. Načelnik se prigodnim rječima obratio svim učenicima, nastavnicima i roditeljima, naglasivši kako Općina Vinica bez obzira što to nije njena zakonska obveza, financijski potpomaže niz različitih aktivnosti Osnovne škole.

Načelnik je posebno učenicima 8. razreda poželio da se upišu u željene srednje škole te da ih dalje u životu uvijek  prate uspjeh i sreća uz napomenu da slijede svoj put te da nikada, bez obzira kuda ih životni put odvede, ne zaborave svoju Vinicu.