Prijem za male viničke sportaše

Napisala on Čet, 20/12/2018 - 08:12,

Učenici Osnovne škole Vinica uključeni u razne vanškolske sportske  aktivnosti ove su godine postigli niz zapaženih rezultata . Tako je npr. više učenica uključeno u rad Gimnastičarskog kluba Sračinec koji niže uspijeh za uspijehom na natjecanjima u sportskoj gimnastici. Posljednji od zavidnih rezultata klub je sa ekipom od 13 gimnastičarki, u kojoj je čak 8 iz OŠ Vinica, postigao na 3. Žabica kupu u Karlovcu u kojem je sudjelovalo više od 400 djece , a naše gimnastičarke osvojile su ekipno zlato te pojedinačno još niz zlatnih i srebrnih medalja.

Stoga je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac u srijedu, 19. prosinca, organizirao prijem za učenike koji postižu iznimne rezultate u raznim sportskim natjecanjima te im tom prilikom uručio i prigodnu nagradu.   Prigodne nagrade primile su gimnastičrke Martina Kušinec, Rozalija Kušinec, Klara Tot, Barbara Kušinec, Lara Drvarić, Sra Lukaček , Valerija Crnko i Lana Krajcer, ali i Elvis Šipek koji je postigao iznimne rezultate u savate boksu te Brunela Hrženjak, članica plivačkog kluba VIDRA koja je također osvojila niz medalja.

Načelnik je čestitao mladim sportašima na postignutim uspijesima te im poželio još niz dobrih rezultata u idućoj godini. Osim toga naglasio je   kako se upravo priprema projektna dokumentacija za gradnju nove odgovarajuće školske sportske dvorane čime bi se stvorili uvjeti za osnivanje kako gimnastičarskog tako i ostalih sportskih klubova za koje postoji interes kod djece.

Uz roditelje učenika, primanju je bila prisutna i zamjenica načelnika Mirjana Jambriško, ujedno i ravnateljica Osnovne škole Vinica.