Općina Vinica pomaže svojim poljoprivrednicima!

Napisala on Čet, 05/06/2014 - 12:06,

Kako bi pomogla poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima hrane sa svog područja da lakše prodaju svoje proizvode, Općina Vinica uključila se u projekt FINOTEKA.com te time u promociju svojih proizvođača na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane u RH. Obzirom na do sada iskazani interes poljoprivrednih proizvođača s područja Općine Vinica, načelnik Marijan Kostanjevac već je potpisao ugovor o suradnji sa FINOTEKOm.com, a kako bi se što više proizvođača uključilo u projekt, u organizaciji Općine Vinica i Udruga vinogradara „VINEA“ održano je jučer predavanje na kom su predstavnici FINOTEKE prezentirali projekt .

Na internet stranici www.FINOTEKA.com svi proizvođači hrane s područja Općine Vinica mogu POTPUNO BESPLATNO unijeti svoje proizvode u ponudu. Pozivaju se proizvođači da to učine već sada, neovisno o tome što trenutno možda ne traje prodaja njihovih proizvoda. Želimo da već sada potencijalni kupci na jednom centralnom mjestu mogu vidjeti što sve proizvode naši proizvođači. Svi proizvođači koji se NE koriste internetom, u prostorijama Općine mogu preuzeti i popuniti obrazac te se tako i oni uključiti u projekt.

Odmah nakon toga, cijela Hrvatska, a posebno žitelji Općine Vinica moći će pomoću stranice www.FINOTEKA.com stupiti u izravan kontakt s našim proizvođačima te kupovati od njih hranu bez posrednika.

Pozivamo žitelje Općine Vinica, kao i sve ostale, da izravno od naših proizvođača kupuju sljedeću hranu:

-          Voće i proizvodi

-          Povrće i proizvodi

-          Vina i ostala pića

-          Pčelinji proizvodi

-          Ulja

-          Mesni proizvodi

-          Svježe meso

-          Jaja

-          Gljive

-          Mlijeko i proizvodi

-          Riba i riblji proizvodi

-          Zimnica

-          Kukuruz i proizvodi

-          Žitarice i proizvodi

-          Biljni proizvodi

Svo smo vrijeme svjesni da na području naše općine postoji veći broj proizvođača hrane koji proizvode proizvode iznimne kvalitete, ali nemamo naviku kupovati od njih. Želimo to promijeniti na dobrobit svih nas, a pomoću jedinstvenog projekta FINOTEKA.com u kojem već sudjeluje preko 2000 proizvođača iz svih krajeva Hrvatske, uvjereni smo da ćemo u tome i uspjeti.

Detaljnije o samom projektu pročitajte na www.FINOTEKA.com!

Obrazac registracije