Slijedeće nedjelje - 21. MTK "Mladen Kasun"

Napisala on Pet, 24/08/2018 - 08:08,

Na igralištu u Marčanu održati će se u nedjelju, 02.09.2018. godine 21. Memorijalni košarkaški turnir „Mladen Kasun“. Organizator turnira je Košarkaški klub Vinica, a turnir se održava pod generanim pokroviteljstvom Općinskog odbora HDZ-a Vinica i uz sponzorstvo Općine Vinica. Turnir se već tradicionalno održava i organizira u znak sjećanja na poginulog hrvatskog viteza Mladena Kasuna koji je bio jedan od osnivača Košarkaškog kluba Vinica te ujedno igrač i kapetan ekipe.

Turnir počinje u 14,00 sati polaganjem vijenca na grob Mladena Kasuna, a nastavlja se postrojavanjem ekipa na košarkaškom igralištu . Natjecanje ekipa počinje od 14,20, a ove godine na turniru sudjeluju 4 ekipe : KK Varaždin, KK Lepoglava, KK Petrijanec i naravno, domaćin KK Vinica.

Proglašenje pobjednika planira se oko 19,00 sati. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da slobodno nedjelno poslijepodne iskoriste uživajući u dinamičnoj igri i navijanju, a natjecanje će sigurno, kao i ranijih godina, do samog kraja biti napeto i neizvjesno.