Održan Markov sajam OŠ Vinica

Napisala on Sri, 25/04/2018 - 12:04,

Već tradicionalno, povodom Dana škole učenici i djelatnici OŠ Vinica i ove su godine organizirali prodajnu izložbu ručnih radova učenika i njihovih voditelja tzv. Markov sajam koji se održava u dvorištu ispred škole.

Na ovogodišnjem Markovom sajmu bila je zaista raznovrsna ponuda od kolača, privjesaka, magnetića, ukrašenih tegli s cvijećem, eko-igračaka i raznih drugih rukotvorina, a sredstva prikupljena prodajom iskoristit će za financiranje završnih izleta, škole u prirodi ili maturalnog putovanja.

Markov sajam posjetio je i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac koji je ovom prilikom učenicima, djelatnicima škole i v.d. ravnateljici škole Mirjani Jambriško, koja je ujedno i zamjenica načelnika, čestitao 380. godišnjicu prvog spomena školstva u Vinici, a koja se ove godine obilježava povodom Dana škole.

Osim sajma održan je i kviz znanja za učenika 7. razreda, a nagrade koje je i ove godine osigurala Općina Vinica, pobjencima kviza uručio je načelnik Marijan Kostanjevac te im čestitao na pokazanom znanju i pohvalio sve učenike i djelatnike škole na organizaciji sajma i bogatoj ponudi ručnih radova.