Nove trenirke za gimnastičarke OŠ Vinica

Napisala on Čet, 22/03/2018 - 09:03,

Načelnik Općine Vinica, g. Marijan Kostanjevac danas je održao primanje za gimnastičarke OŠ Vinica, Martinu Kušinec 2.r., Klaru Tot 4.r., Rozaliju Kušinec 4.r., Barbaru Kušinec 6.r. i Laru Drvarić 7.r. ,koje su uspješno predstavile OŠ Vinica i osvojile izniman rezultat osvojenim 1. mjestom na Županijskom natjecanju.

U kratkom razgovoru gimnastičarke su ispričale načelniku u kojim se disciplinama natječu i kako su se pripremale za Završnicu Državnog prvenstva na koje danas putuju u pratnji prof. Andrijane Kušinec.

Naime, osvojenim 1. mjestom na Županijskom natjecanju gimnastičarke su stekle pravo sudjelovanja na Završnici Državnog prvenstva koje se održava u Kastvu 22. i 23. ožujka, a tim je povodom načelnik Marijan Kostanjevac uspješnim gimnastičarkama OŠ Vinica podijelio nove trenirke i zaželio im puno uspjeha i dobar rezultat na Državnom prvenstvu.

Osim što su uspješne gimnastičarke, one su i odlične učenice i svi smo ponosni na njihov izniman uspjeh i naravno, sretni što će predstavljati našu školu na Državnom prvenstvu, istaknula je v.d. ravnateljica OŠ Vinica i zamjenica načelnika Općine Vinica, gđa Mirjana Jambriško.