BOŽIĆNA PRIREDBA OSNOVNE ŠKOLE VINICA

Napisala on Pet, 22/12/2017 - 08:12,

Jučer, 21.12.2017.godine učenici Osnovne škole Vinica održali su u Dvorani Općine Vinica završnu ovogodišnji priredbu povodom nadolazećih blagdana. S ponosom i veseljem pokazali su roditeljima, bakama, djedovima, braći, sestrama i svima ostalima što su uz pomoć svojih učitelja i učiteljica pripremili za ovu prigodu.  Među mnogobrojnim okupljenima, priredbi je prisustvovao i podpredsjednik Vlade i Ministar graditeljstva i prostornog uređenja, gospodin Predrag Štromar koji je vidno uživao u svakom prikazanom nastupu osnovnoškolaca.

Osnovnoškolski zboraši, tamburaši, recitatori, glumci, plesači i folkloraši svakom su pripremljenom točkom na poseban način svim posjetiteljima priredbe zaželjeli sretan Božić i rođenje malog Isusa i nadolazeću Novu godinu. Publika je uživala u svakom nastupu, a među njima i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac i predsjednik Općinskog Vijeća Marijan Mihalić koji su velikim pljeskom podržavali svaku točku.

Na kraju priredbe v. d. ravnateljica Mirjana Jambriško zahvalila je učenicima i njihovim mentorima na uspješno održanoj božićnoj priredbi i svim okupljenima zaželjela sretne blagdane.

Kako je uobičajeno da se za Božić dijele pokloni, načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac razveselio je ravnateljicu, djelatnike i učenike Osnovne škole Vinica vrijednim darom te u ime Općine Vinica uručio ravnateljici, za ovu prigodu, dva prijenosna računala koja će zasigurno dobro doći u radu djelatnicima i učenicima OŠ Vinica.