2. Šaranske noći

Napisala on Pon, 15/05/2017 - 22:05,

Proteklog vikenda na akumulaciji Zmržjak u Vinici održane su „2. Šaranske noći“. Kao i prošle godine, organizator je bio Športski ribolovni klub Vinica uz pokroviteljstvo Općine Vinica.  Riječ je o natjecanju u športskom ribolovu koje traje neprestano 72 sata. Ove je godine sudjelovalo 10 ekipa no iako je domaćin zaslužio svaku pohvalu, na natjecanju nisu postignuti  značajni rezultati u ulovu, a o uzroku slabijih rezultata u ulovu ribe ribiči mogu samo nagađati ( pritisak zbog dosta ribiča i prisutnih promatrača , lijepo vrijeme, mrijest ribe ili nešto drugo). Međutim, članovi ŠRK Vinica kao organizatori izuzetno su zadovoljni zbog vremena koje ih je poslužilo sve dane kao i zbog činjenice da su uspijeli privući dosta djece i upoznati ih sa ovom vrstom ribolova, a čemu teže već dulje vremena.

Ovom prilikom organizatori još jednom čestitaju svim takmičarima na upornosti, ulovima, nagradama i zahvaljuju na velikoj strpljivosti i susretljivosti prema najmlađima (osobito g. Rajanu Jurišiću) i ne manje bitno, svim sudionicima na urednosti jer su pozicije ostavili čiste kao da ničeg nije bilo.                   

 – Osobitu zahvalnost dugujemo i Općini Vinica na čelu s načelnikom Marijanom Kosanjevcom  koji su nam dali ogromnu podršku i pomoć za pripreme ovog kupa i reklamiranju takmičenja u medijima, nadamo se daljnoj suradnji i još boljim  uspjesima u radu.  Zahvalni smo i sponzorima INTERLAND Varaždin, AKRO TRGOVINA,  TRGOVINA HRGAREK, AUTOKUĆA KORPAR, AUTODIJELOVI DANIJELA, PEKARA GREDA, CAFFE BAR CASTEL i OPG MARTINČEVIĆ na pomoći, kao i viničkoj Lovačkoj udruzi „Opeka“ koji su nam ustupili Lovački dom za prijem takmičara i završnicu. Naravno zahvaljujemo i svim posjetiocima na podršci takmičara i korektnom ponašanju oko staze, i najviše pohvale roditeljima koji su se odazvali na poziv da dovedu djecu i da ih malo maknu od tipkovnica, poručili su organizatori.