Koncert ŽVS "LELUJA"

Napisala on Pon, 08/05/2017 - 19:05,

U nedjelju, 7. svibnja 2017.g. u organizaciji Ženskog vokalnog sastava „Leluja“– sekcija KUD-a Vinica i Općine Vinica kao pokrovitelja, u dvorani Općine Vinica održan je Koncert pod nazivom „Nek popevka  zleči vse". Bio je to prvi koncert Ženskog vokalnog sastava „Leluja“, a „Leluje“ su za publiku izvele obrade raznovrsnih skladbi od zabavnih, duhovnih, ali i vlastitih odnosno autorskih skladbi, a jedna od njih bila je i skladba „Nek popevka zleči vse“ prema kojoj je i sam koncert nosio naziv.

Na koncertu su, uz Ženski vokalni sastav „Leluja“ Vinica, sudjelovale i članice Pjevačke sekcije KUD-a “ Klaruš“ Maruševec, Ženski zbor „Stellarium“ iz Cestice, mlada glazbena diva Gabriela Hrženjak iz Vinice te poseban gost, gospodin Ivica Pepelko koji je uvijek rado viđen i slušan u viničkom kraju.

Nakon samostalnih izvedbi, na kraju koncerta svi su izvođači zajedno za publiku izveli pjesmu gospodina Ivice Pepelka „Hvala ti bože za ovaj dan“.

Prisutnima se ispred Općine Vinica, kao pokrovitelja, obratila zamjenica načelnika gospođa Mirjana Jambriško, a zbog drugih službenih obaveza općinski načelnik gospodin Marijan Kostanjevac, publici se pridružio tijekom trajanja koncerta.