POZIV VOLONTERIMA "DETOX ETNO TOUR - MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA - ŽIDOROVO 2017"

Napisala on Čet, 27/04/2017 - 12:04,

Udruga MENTOR i Općina Donja Voća u sklopu projekta "DETOX" objavljuju POZIV VOLONTERIMA za uključivanje u organizaciju i provedbu DETOX ETNO TOUR - MEĐUNARODNOG FESTIVALA FOLKLORA - ŽIDOROVO 2017. godine. U tjednu od 12. do 14. svibnja 2017. u sklopu projekta "DETOX" u Općini Donja Voća održat će se cijeli niz događanja u sklopu Međunarodnog festivala folklora. 

Da bismo uspješno organizirali i proveli festival u našoj općini, potrebna nam je pomoć volontera te vas stoga pozivamo da nam se pridružite sukladno vlastitim interesima i mogućnostima. Bilo bi nam drago kada biste se javili i priključili se organizacijskom timu te nam pomogli u ostvarenju festivala te pritom uživali u festivalskom programu i druženju.

Volonteri/ke bi, po uputama organizatora, sudjelovali u izradi i distribuciji promo materijala, brinuli o registraciji sudionika tokom festivala, brinuli se o gostima festivala (dočekati grupe koje dolaze, uputiti ih na mjesto za pripremu za nastup, organizirati ih za večeru ili ručak i sl.) i niz aktivnosti koje će biti sastavni dio događanja u sklopu Međunarodnog festivala folklora.

U okviru ove akcije evidentirat će se volonterski sati i upisati u volontersku knjižicu, a za sve one koji još nemaju volonterske knjižice bit će izdane od strane Udruge Mentor.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje i imate slobodno nekoliko sati dnevno tijekom priprema i festivalskih dana, molimo da nam se javite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  (091/1962449) ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  najkasnije do 05. svibnja 2017.

Sudjeluj! Bit će to tvoj doprinos festivalu, prilika za druženje i novo iskustvo koje će te obogatiti.