Članovi UDVDR - Klub Vinica održali Izvještajni sabor

Napisala on Uto, 21/03/2017 - 10:03,

Ove je subote održan Izvještajni sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Klub Vinica. Neposredno prije početka Izvještajnog sabora, domaćini su zajedno s predstavnicima braniteljskih udruga iz Petrijanca, Sračinca, Maruševca, Vidovca i Gornjeg Kneginca zapalili svijeće kod spomenika prvom hrvatskom predsjedniku dr Franji Tuđmanu te kod spomenika hrvatskom vitezu Mladenu Kasunu .

Izvještajni sabor UDVDR-a - Klub Vinica započeo je hrvatskom himnom nakon čega je minutom šutnje odana počast svim preminulim braniteljima.

Predsjednik Kluba Ivan Krajcer pozdravio je sve prisutne članove te goste iz drugih braniteljskih udruga kao i predstavnike svih viničkih udruga te im zahvalio na dolasku i dosadašnjoj suradnji. Na izvještajnom saboru prezentirana su i usvojena izvješća o aktivnostima provedenim u protekloj godini te financijska izvješća, a također su usvojeni Financijski plan te Plan aktivnosti Kluba u 2017. godini.

Izvještajnom se saboru Kluba Vinica obratio i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac koji je zahvalio Klubu na dobroj suradnji u svim aktivnostima koje zajedno provode udruga i Općina te im ujedno zaželio da se svi zacrtani planovi uspješno realiziraju. Načelnik je naglasio kako je zahvalan udruzi što promiče značaj, vrijednost i ulogu svih branitelja u stvaranju samostalne države Hrvatske i obrani domovine od srbočetničkih agresora.