SŠ Arboretum Opeka ima svjetskog prvaka u streličarstvu

Napisala on Sri, 05/10/2016 - 11:10,

Danas je u prostorijama Srednje škole „Arboretum Opeka“ upriličen prijem za Alena Remara učenika 3 K, koji je na Juniorskom svjetskom prvenstvu streličara održanom u Dublinu postao svjetski prvak u disciplini FIELD .

Alen je učenik 3. razreda naše škole i svi smo ponosni na njega i njegov uspjeh , izjavila je njegova razrednica i čestitala mu na svjetskom zlatu. Ravnateljica škole  u svom je govoru iskazala veliku sreću i zadovoljstvo osvojenim zlatom , zaželjela je Alenu ostvarenje velike želje – sudjelovanje na slijedećim olimpijskim igrama u Tokiu te mu predala knjigu kao poklon za ostvarene rezultate.

Načelnik Općine Marijan Kostanjevac koji je također bio prisutan, čestitao je Alenu na postignutom uspjehu zaželjevši mu još puno natjecanja i medalja naglasivši kako je njegova zlatna medalja još veći uspjeh upravo iz razloga što streličarstvo danas nažalost nije u top kategoriji sportova.

Načelnik je čestitajući Alenu u ime žitelja Općine Vinica naglasio kako je i u ovom slučaju dokazano da mali ljudi čine velike stvari te mu pritom uručio skromni poklon.

Nakon toga upriličena je kratka prezentacija koju je komentirao sam Alen, a nakon toga iznenađenje u obliku slavljeničke torte pripremili su mu njegovi prijatelji i prijateljice iz razreda.