Veselo i živo za početak školske godine

Napisala on Pon, 05/09/2016 - 11:09,

Veselo i živo za početak nove školske godine bilo je danas u Osnovnoj školi Vinica gdje su stariji učenici prigodnim recitacijama, igrokazom i pjesmom dočekali prvašiće, njih 31 zajedno sa područnom školom u Gornjem Ladanju,  koji će biti raspoređeni u 2 razreda.

Nakon pozdrava sve je pozdravio ravnatelj škole g. Nenad Mesek , zaželjevši im lijepe i nezaboravne trenutke tijekom osnovnoškolskog školovanja. Prisutnima se obratio i načelnik Općine Vinica g. Marijan Kostanjevac koji je također poželio puno uspijeha malim prvašićima, a također i svim ostalim malo starijim polaznicima naše Osnovne škole, svim profesorima i učiteljima kao i svim ostalim djelatnicima škole, zamolivši ih da kao i do sada revno vode brigu i podučavaju sve naše učenike, a poglavito naše najmanje učenike. Na kraju je svečanost početka školske godine završio naš prečasni Valent Posavec molitvom i blagoslovom najmlađih učenika.

Načelnik je povodom početka školske godine  čestitku  s lijepim željama uputio i učenicima, profesorima i ravnateljici te ostalim djelatnicima Srednje škole "Arboretum Opeka".