Zacjevljenje i rekonstrukcija u Gornjem Ladanju:Zahtjevi načelnika urodili plodom !!!

Napisala on Sri, 27/07/2016 - 14:07,

         Kao načelnik Općine sretan sam da će konačno, i to nakon svih opstrukcija od strane onih koji bi najviše trebali pomagati Općini, konačno doći do velikog i pozitivnog pomaka vezanog uz zacjevljenje i rekonstrukciju ceste u Gornjem Ladanju. Prema mojim saznanjima, generalni direktor Hrvatskih voda, gospodin Đuroković, rebalansom će proračuna Hrvatskih voda osigurati sredstva za izgradnju kanalizacije u Gornjem Ladanju, na potezu od Tabana do Arboretuma. Županijska uprava za ceste pak će, unutar svog djelokruga, izvršiti sve potrebne radnje na proširenju ceste i izgradnji nogostupa.

         Ovo je bilo doista razdoblje gdje se pokušavalo sve samo da do realizacije ne dođe, unatoč prikupljenoj peticiji, dopisima od strane općine upućenim ŽUC-u, policiji, ali i Hrvatskim vodama, gdje sam u svojstvu načelnika bio na razgovoru kod prethodnog direktora koji je bio neugodno iznenađen činjenicom da se nije krenulo u realizaciju zacjevljenja usprkos postojećoj dokumentaciji i svim dozvolama dobivenim još prije devet godina.

       Osiguranjem sredstava konačno će se riješiti i poboljšati sigurnosno stanje uz ŽC 2029 , te zaštititi sve sudionike u prometu, a naročito našu djecu i mlade. Ovim putem zahvaljujem svima koji su pomogli da konačno do te realizacije i dođe, a oni koji su sve to politizirali i stopirali ,neka se za svoje nečasne poteze srame. Nije bitno koje je boje dres, koji je broj na tom istom dresu, već je bitno što je i tko napravio za svoju sredinu, što je dokaz i u ovom slučaju – izjavio je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.