ZAVRŠNA PRIREDBA OŠ VINICA

Napisala on Pet, 10/06/2016 - 09:06,

Povodom završetka školske godine učenici  OŠ Vinica su pod vodstvom svojih učitelja i nastavnika pripremili veselu  završnu priredbu na radost svih prisutnih. U programu je sudjelovao mali zbor pod ravnanjem prof. Gordane Kos Kolar te članovi dramsko-recitatorske grupe. Na kraju programa ravnatelj škole Nenad Mesek zahvalio se svima koji su radili sa učenicima kao osmašima tako i svima ostalima, zahvalio je također i općini i načelniku općine, a završna priredba je bila prigoda da načelnik Marijan Kostanjevac i njegova zamjenica Mirjana Jambriško uruče prigodne nagrade najuspješnijim učenicima  na županijskim i državnim natjecanjima, kao i učenicima koji su u svih osam godina školovanja postigli odličan uspjeh. Osim učenika prigodno su nagrađeni i svi mentori koji su učenike pripremali za natjecanja.

Načelnik je u svom kratkom govoru naglasio kako svi možemo biti ponosni na 231. godinu postojanja školstva  na području naše općine.  Općina Vinica  uspješno surađuje sa školom i podupire sve njene aktivnosti, pa je stoga  načelnik i ovom prigodom poželio puno sreće i uspjeha  osmašima  kod upisa u željenu srednju školu, te nadodao da nikad ne zaborave na školu u kojoj su stekli svoja prva znanja,a onda i na svoju Vinicu.  

Od osnovnoškolskog obrazovanja oprostili su se osmaši koji su prigodnom  koreografijom i  pjesmama  „Idem ja“  i  „Jednom kad noć“ dirnuli u srca svih prisutnih.